Nieuws

Programma 2021

Een goeie 40 jaar lang heb ik stad en land afgereisd om cursussen, workshops en lezingen te geven. Daar heb ik nu de energie niet meer voor, dus moet het allemaal wat kleiner en dichter bij huis. Bij buurthuis ‘Het Slot’, op loopafstand van mijn huis, heb ik in het najaar ruimte gehuurd voor 2 groepjes van maximaal 6 deelnemers (met 1,5 meter afstand).

1, De klassieke Tarot, een introductie
Er zijn nu zóveel tarotspellen op de markt dat je tussen de bomen het bos niet meer ziet. Via de klassieke Rider-Waite Tarot maak je kennis met de rijke symbolenwereld van de Tarot en de westerse esoterische traditie. Door middel van praktische oefeningen leer je om de kaarten te herkennen en tot leven te brengen.

Plaats: `               wijkcentrum Het Slot, Kastelenplein 167, Eindhoven
Data:                   6 dinsdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur
                            21 september, 5 en 19 oktober, 2, 16 en 30 november 2021
Kosten:                € 150,-
Inschrijven:        vóór 1 september: info@jan-ton,info

2. Tarot als weg tot zelfkennis
Voor wie al enigszins thuis is in Tarot, is er deze vervolgcursus. Met veel oefeningen om je persoonlijke beleving bij de kaarten te verdiepen en uit te breiden. Ook aandacht voor het werken met Tarot voor anderen.

Plaats: `               wijkcentrum Het Slot, Kastelenplein 167, Eindhoven
Data:                   6 zaterdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur
                            18 september, 2 en 16 oktober, 6 en 20 november, 4 december 2021
Kosten:               € 150,-
Inschrijven:        vóór 1 september: info@jan-ton,info

Het Watermantijdperk 4

Na drie verkennende artikelen over het Watermantijdperk wil ik nu de eindjes aan elkaar knopen. Bij zo’n veelomvattend kosmisch perspectief over zo’n lange tijd (ca. 2500 jaar) kun je makkelijk verdwalen. Ik heb ervoor gekozen om me bij de meest fundamentele kenmerken van het astrologische teken Waterman te houden en die als leidraad te gebruiken.

Lees verder....

Meer artikelen » 


De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 6x per jaar en is gratis. Naast informatie over activiteiten en aanbiedingen, schrijf ik in elke aflevering een artikeltje, waarin ik iets van waarde hoop over te brengen. Reacties zijn welkom! Vind je de nieuwsbrief ook waardevol voor anderen? Stuur hem dan door of geef een gratis abonnement weg.