Nieuws

Nieuws

De symboliek van Corona 
Het virus zelf is al schrikwekkend genoeg, maar de gevolgen ervan zijn als vloedgolven die over ons heen komen. We willen het begrijpen en onder controle houden, maar we lopen achter de feiten aan. Bij mij is het niet anders. Wat kan ik doen?
De laatste vier jaar heb ik veel geschreven over de bewegingen van Neptunus, Saturnus en Pluto en hoe dat allemaal in 2020 tot een climax komt (zie Artikelen, vooral Astrologische-tendensen-voor-2018 ). Ik lees het terug en zie dat ik pogingen deed om mezelf en jullie voor te bereiden op iets groots en ingrijpends. De werkelijkheid blijkt weer eens fantastischer dan alles wat je erover zou kunnen bedenken! Nu heeft het beestje een naam: Corona. Daar ben ik mee aan de slag gegaan.
Lees verder....

Nieuw: artikel over het Rad van Fortuin
Uitgeverij A3 boeken (van Actief met de Tarot) brengt twee keer per jaar het tijdschrift HEUS uit, met de nieuwste uitgaven en een reeks artikelen. In het meest recente nummer ook een bijdrage van mij over het Rad van Fortuin. Je kunt de nieuwe HEUS hier lezen.

Actief met de Tarot
Dank voor alle bestellingen en fijne reacties!
Je kunt het boek nog steeds bestellen voor € 22,00. Je krijgt dan een gesigneerd exemplaar toegestuurd.
Wist je dat recensies wonderen kunnen doen bij de verkoop? Als je dit boek de moeite waard vindt, schrijf dan een recensie bij bol.com of hebban.nl. Alvast bedankt!

Meer artikelen » 


De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 6x per jaar en is gratis. Naast informatie over activiteiten en aanbiedingen, schrijf ik in elke aflevering een artikeltje, waarin ik iets van waarde hoop over te brengen. Reacties zijn welkom! Vind je de nieuwsbrief ook waardevol voor anderen? Stuur hem dan door of geef een gratis abonnement weg.