Nieuws

Nieuws

Daar is 't ie dan, mijn nieuwe boek!

Alles bij elkaar heb ik er vijf jaar aan gewerkt, langer dan aan mijn andere boeken. Het was een boeiende reis naar de kern van de Tarot als beeldtaal. Het resultaat is een bijzonder compact boek, prachtig vormgegeven door uitgeverij A3 boeken.
Bestel nu en je ontvangt een gesigneerd exemplaar.
Prijs: € 19,50 + € 2,50 verzendkosten = € 22,00.

Interview in HEUS
Uitgeverij A3 boeken
brengt twee keer per jaar het tijdschrift HEUS  uit waarin nieuwe boeken worden gepresenteerd, vaak vergezeld van een interview met de schrijver. Ook mij viel de eer te beurt om te worden bevraagd door Adrie Beyen. 
Lees verder...

Cursus 'Leren en spelen met Tarot'
De cursus 'Leren en spelen met Tarot' in het magische winkeltje van Sandy Huyskens loopt als een trein. Vanaf 19 januari 2020 wordt de cursus opnieuw gegeven en ook die groep is alweer vol. Als je belangstelling hebt, schrijf je dan tóch in: we gaan ervoor zorgen dat er later in 2020 een nieuwe groep kan starten.

Meer artikelen » 


De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 6x per jaar en is gratis. Naast informatie over activiteiten en aanbiedingen, schrijf ik in elke aflevering een artikeltje, waarin ik iets van waarde hoop over te brengen. Reacties zijn welkom! Vind je de nieuwsbrief ook waardevol voor anderen? Stuur hem dan door of geef een gratis abonnement weg.